Home / Профил / ивенти / Заглавие
A+ R A-

Horizon Festival 2015

Опции за ивента

Вашият отговор

Ще посетите ли този ивент?

Админи

Потвърдили гости

Horizon Festival 2015

Детайли за ивента

Топ 6 бордърбийткрос партита на Horizon 2015 с участието на:


7 март, събота

Jack's House, 23:00 – 06:00

Pearson Sound // Nick Nikolov // Ison // George Adi & Andreas Athineos

pearsonsound2

При третата си визитация у нас Дейвид Кенеди или иначе казано Pearson Sound (на снимката) може и да е в необичайната компания на гръцката техно/хаус задруга NON (стояща зад фестивала Reworks), но пък именно това може да създаде поле за доста партикросоувър изненади, където парчета от дебютния албум на Pearson Sound ще се срещат с еклектичните сетове на родния герой Nick Nikolov и на гръцките агенти Ison и George Adi, които неизменно се разписват с Horizon участие от първото издание на фестивала насам. Освен това, Jack's House е в непосредствена близост до клуб Oxygen, където може да отскачате, за да видите какви ги въртят Sirius & Methodikal, Ramsey Hercules, Tekniq и сие на своята ReelFeel вечеринка.

 

 

9 март, понеделник

Gardenia, 23:00 – 06:00

KiNK Live // Egyptian Lover Live // Nick Nikolov

kinks

Ако Horizon може да има свой емблематичен герой, то той се нарича Страхил Велчев или просто KiNK (на снимката) – и при двете си участия в изминалите две издания Страхил представяше различен лайв сет, но ефектът винаги бе абсолютно един и същ – обиране на овациите. Не се съмняваме, че това ще се потрети, особено в компанията на един истински техно/хаус класик, какъвто именно е ветеран мастерът на синт импровизациите Egyptian Lover.

 

 

10 март, вторник

Планинска сцена (до бар The Mountain Creek), 14:00 – 22:00

Submotion Orchestra // KiNK pres. Cyrillic // Kasra b2b Foreign Concept

submotiono

И лете, и зиме фючър соул ансамбълът Submotion Orchestra (на снимката) намира топъл прием у нас (това е третото гостуване на Руби Ууд и компания), а последният им албум Alium е сякаш създаден за бордърбийткрос в планината – на моменти лирично-акустичен, на моменти солидно бас подплътен, точно като дръменбейс шоукейса на Critical Music, който ще последва, начело с лейбъл боса Kasra и неговите агенти Foreign Concept и сие. Ние, обаче, залагаме на втората KiNK акция, а именно премиерата на новия му хибриден проект Cyrillic, който освен, че може да върне спомени от първото Horizon издание, но като нищо да влезе и във фестивалните учебници с изучаването на азбуката за смесване на лайв и диджей елементи в едно.

 

 

10 март, вторник

Gardenia, 23:00 – 06:00

Ben UFO // Move D // Dolan Bergin

moved

Dolan Bergin е Horizon ветеран с участие на всяко издание досега, а освен това е абсолютно наясно с парти възможностите на подземната механа Кукери на хотел Gardenia, така че да създаде перфектната денс атмосфера за хедонистичните сетове на двама от най-брилянтните парти селектори в момента – бас еклектикът и Hessle Audio знаменитостта Ben UFO и техно/хаус маестрото Давид Муфанг (на снимката), по-познат като Move D.

 

 

11 март, сряда

Планинска сцена (до бар The Mountain Creek), 14:00 – 20:00

Fatima & The Eglo Live Band // Alexander Nut // Fliptrix // Molotov // Edward Scissortongue

fatima3

Прясно спечелила наградата за албум на годината от Worldwide Awards на Джайлс Питърсън, Fatima (на снимката) пристига със своя лайв бенд за едно наистина изкусително за душата изживяване в планината – убедени сме, че гласът ѝ ще звучи божествено по склоновете около Чалин валог (както беше с Андрея Триана миналата година), а като добавим безупречната селекция на мастера Alexander Nut от лейбъла Eglo и инди хип-хоп шоукейса на High Focus Records със звездите му Fliptrix, Molotov и Edward Scissortongue, ето че се получава най-еклектичната и забавна бордърбийткрос фиеста в планината тази година.

 

 

12 март, четвъртък

Gardenia, 23:00 – 06:00

Moodymann // Rick Wilhite // Dan Shake // Flo Real

moodymann3Легендата за Freeki Muthafucka на детройтския хаус Кени Диксън Джуниър, или просто Moodymann (на снимката) е жива или поне ще оживее в гранд финалето на Horizon – с цялата ѝ хедонистичност, с брандираните Moody-момичета, с опушената фънк атмосфера и необявените, тайни джемсешъни, с Mahogani Music класиките, въртяни и от другите агенти на лейбъла като Rick Wilhite, Dan Shake и Flo Real, така че да се убедиш лично доколко вярна е цялата Moodyfucka митология.

 

 

+ Secret Party – като бонус идват 6 партита със Secret Location (пълната програма на фестивала е тук), а бордърбийткрос изненадите дебнат зад всеки Horizon ъгъл, така че оглеждайте се и следете всичко тук

 

 

Horizon 2015 е в Банско, 7 – 13 март

Билети тук

 

Информация за ивента
Категория:
Място:
Банско
Час:
От : Събота, 07 Март 2015г. 14:00ч.
До : Петък, 13 Март 2015г. 00:00ч.
Има места:
Няма ограничение
Създател на ивента:
MIR

Карта

Зареждане на карта...

онлайн