Home / Профил / ивенти / Заглавие
A+ R A-

ReelFeel Open Air

Опции за ивента

Вашият отговор

Ще посетите ли този ивент?

Админи

Потвърдили гости

ReelFeel Open Air

Детайли за ивента

Бийт празник за Деня на София с участието на:


bonobonb

BonoboСаймън Грийн е всеобщ бийт любимец и (изчезването на част от техниката му след концерт в Украйна) едва ли ще се отрази на хай класата при третото му гостуване с лайв бенд у нас – за справка се подреждат хитове като Cirrus, First Fires, Know You, Antenna, Towers и Heaven For The Sinner от последния му албум The North Borders, който доказа, че в Bonobo музиката няма граници и пречки за доброто настроение.

 

Kutmah

kutmah

Историята на Джъстин Макнълти сякаш е взета от филм със заглавие Чужд сред свои, свой сред чужди – роден в Англия, израснал в Ел Ей, където открива страстта си към инструменталния хипхоп и рисуването (като ги обединява в клубната вечер Sketchbook, в която хората общуват с рисунки, за да се наслаждават само и по-добре на музиката), което го вкарва в Dublab лигата на пионерите на LA бийт сцената (прочута днес с Flying Lotus и сие), а после депортиран в Англия и останал далеч в изгнание от своето Dublab семейство, днес за Kutmah няма тайни в cut & paste рисуването с бийтове по света и у нас.

 

Wolf + Lamb – взаимноизключващи се, но и взаимнодопълващи се (като името си), Зев Le Wolfe и Гади Мизрахи са в основата на дълголетието на своето слоу-моушън-диско-хаус дуо и едноименния си лейбъл. Единият – веган, другият – всичкоядец, единият – парти звяр, другият – социопат, Зев и Гади са като плюса и минуса на парти батерията, която те зарежда безотказно, като този път ще се вихрят в компанията на Nick Monaco – един от многото агенти в лейбъл кохортата Wolf+Lamb, включваща имена като Soul Clap, Tanner Ross, Deniz Kurtel, No Regular Play, Slow Hands...

 

1000names

1000front

Родна гордост и стари наши бийт фаворити, Нико и Маргото ще открият подобаващо open air частта на събитието, докато обменят мисли и скици с Kutmah от общото им идеологическо Dublab семейство.

 

Clipper – страстен фен на космик и итало диско едитите, Мартин Коевски ше има нелеката задача да прехвърли партито на закрито, но кросоувър опитът му от пускане по всевъзможни жанрово контрастни партита едва ли ще му изневери.

 

ReelFeel Cinema – за да бъде шоуто още по-гранде, от 19:30 часа идва специална прожекция на документалния филм We Are Modeselektor за емблематичното берлинско дуо (за което сме си говорили не веднъж и дваж) и тяхната Кинг Бас Конг теория в музиката – от нелегалните рейв партита в Берлин през 90-те до създаването на собствения култ лейбъл Monkeytown Records.

modeselektordvd

 

Билети – 35 лева тук

Вход на място – 40 лева

 

Информация за ивента
Категория:
Място:
София, ул. Веслец 84, складове ДЕСПРЕД
Час:
От : Вторник, 17 Септември 2013г. 18:00ч.
До : Сряда, 18 Септември 2013г. 04:00ч.
Има места:
Няма ограничение
Създател на ивента:
MIR

Карта

Зареждане на карта...

онлайн